Basispion Anderlecht met de grond gelijkgemaakt: “Lachwekkend slecht”

Donderdag 20 april 2023 - 20:40   I   door Redactie

Na negentig minuten voetballen staat er nog steeds een 2-0 voorsprong voor AZ op het bord in Alkmaar. Er komen dus verlengingen, want Anderlecht won de heenmatch met 2-0.

Vooral de eerste helft van paars-wit was dramatisch. Ze keken al snel tegen een dubbele achterstand aan. Op Twitter werden er heel wat spelers geviseerd door de Anderlecht-fans.

De naam die we ongetwijfeld het meeste zagen voorbijkomen, was die van Moussa N’Diaye. Na afgelopen weekend al een belabberde prestatie af te leveren tegen KRC Genk, vonden de fans hem opnieuw bijzonder slecht spelen.

“N’Diaye is toch echt een drama. Wat ik van hem gezien heb is gewoon lachwekkend slecht!”, “N’Diaye heeft zijn kop in zijn reet laten zitten tijdens de rust” en “Niets geleerd van zondag”, klinkt het onder meer op Twitter. N'Diaye staat trouwens nog steeds tussen de lijnen.

Poll: Wie was de allerslechtste basisspeler bij Anderlecht?