‘Strijd barst los: Genk wil blauw-zwart ook op transfermarkt aftroeven’

‘Strijd barst los: Genk wil blauw-zwart ook op transfermarkt aftroeven’
Maandag 01 mei 2023 - 19:45   I   door Redactie

Club Brugge verloor zondag op het veld van KRC Genk en lijkt zo helemaal uitgeteld in de titelstrijd. Intussen zijn bij Belgische topclubs de voorbereidingen op volgend seizoen natuurlijk ook al in volle gang.

Deze zomer zullen ze weer heel wat versterkingen aantrekken. Volgens de Bulgaarse journalist Metodi Shumanov hebben zowel KRC Genk als Club Brugge hun vizier op Igor Thiago gericht. Zondagavond speelde Ludogorets - de Bulgaarse ploeg van Thiago - tegen CSKA Sofia.

De scouts van KRC Genk en Club Brugge - die naar verluidt in de tribune zaten - zagen Thiago de enige treffer van de avond scoren tegen de rechtstreekse titelconcurrent. Ludogorets heeft dankzij het doelpunt van Braziliaan nu één puntje voorsprong op Sofia.

De 21-jarige spits kon dit seizoen al zeventien keer scoren en tien assists afleveren in Bulgarije. Zijn waarde wordt rond één miljoen euro geschat en zijn contract loop medio 2025 af. Het kan trouwens dat zijn naam je bekend voorkomt, want hij kon in de Conference League twee keer scoren tegen Anderlecht.

Poll: Wie zal Thiago weten te overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Ludogorets

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024