Elke Clijsters ziet haar ex Jelle Van Damme nu plots zijn rechtszaak verliezen

Elke Clijsters ziet haar ex Jelle Van Damme nu plots zijn rechtszaak verliezen
Vrijdag 16 juni 2023 - 09:30   I   door Redactie

Als je gescheiden bent maar samen kinderen hebt, blijf je voor eeuwig met elkaar verbonden. En krijg je ook elk nieuws over je ex te horen.

Zoals Elke Clijsters en Jelle van Damme. Als dochter van ex-profvoetballer Lei Clijsters weet ze als geen ander hoe rot het wereldje soms in elkaar kan zitten. Zeker als het te maken heeft met geld.

Een een tijdje geleden spande Jelle een rechtszaak aan tegen Louis de Vries, ex-spelersmakelaar, die in 2019 het net gedegradeerde Sporting Lokeren overnam van bandenmagnaat Roger Lambrecht. 

Om zich te versterken werd de transfervrije Van Damme aangetrokken. Maar het ging snel mis. Zowel sportief als financieel en Lokeren kreeg een transferverbod opgelegd. In april werd Lokeren zelfs failliet verklaard.

Beroep

Jelle diende vervolgens een klacht in wegens schriftvervalsing en misbruik van vertrouwen in. Naar eigen zeggen had Van Damme nog 250.000 euro tekengeld en een deel van zijn loon tegoed van Louis De Vries. Tevergeefs weet Het Laatste Nieuws.

Want volgens het parket zijn de klachten van Van Damme niet bewezen en heeft De Vries geen strafbare feiten gepleegd. De raadkamer besloot daarop Louis De Vries buiten vervolging te stellen. Van Damme heeft wel beroep aangetekend.

Poll: Denk je dat Van Damme in beroep wél gelijk zal krijgen?

TAGS  I  Sporting Lokeren  I  Jelle Van Damme

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024