Eden Hazard vindt zijn ideale nieuwe club: “Kan daar beste niveau weer halen”

Eden Hazard vindt zijn ideale nieuwe club: “Kan daar beste niveau weer halen”
Maandag 19 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Een aantal weken geleden werd Eden Hazard zijn contract bij Real Madrid in onderling overleg verbroken. Het is momenteel koffiedik kijken over waar zijn toekomst ligt.

Eén van de mogelijkheden is dat Hazard op 32-jarige leeftijd zijn schoenen definitief aan de haak hangt. Mocht hij beslissen om zijn carrière nog even verder te zetten, dan denken ze bij MIDMID te weten bij welke ploeg hij dat moet doen.

“In de MLS, bij Inter Miami! Samen met Lionel Messi”, klinkt het bij Evert Winkelmans. Ook host Sam Kerkhofs vindt dat een goed idee: “Volgens mij kan hij daar zijn beste niveau nog halen. Die versnelling heb je daar minder nodig, ze voetballen meer met de bal aan de voet.”

“Wat ook echt positief is voor Eden, is dat Messi nu in Amerika voetbalt. Hij gaat alle aandacht naar zich toetrekken”, concludeert Winkelmans. De Amerikaanse ploeg zou alvast een ferm plan klaar hebben staan voor Hazard: “Beckham zal het allemaal wel regelen!” 

België 

Zaterdag raakte het nieuws bekend dat Hazard ook een comeback in België overweegt. Bij de podcast zien ze twee teams waar dat mogelijk kan zijn: "Antwerp zou een optie kunnen zijn en ook Club Brugge zou hem wel kunnen betalen. Maar willen ze dat wel?"

Poll: Wat moet Hazard doen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Inter Miami

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024