Boeckx voorspelt toptransfer Club: “Elke Europese topclub wil iemand als hem!”

Boeckx voorspelt toptransfer Club: “Elke Europese topclub wil iemand als hem!”
Maandag 26 juni 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge lopen er heel wat toptalenten rond. Antonio Nusa, Roméo Vermant en Bjorn Meijer zijn daar maar enkele voorbeelden van.

Een andere speler die afgelopen seizoen hogen toppen scheerde, was Maxim De Cuyper. De Cuyper wil na een succesvolle uitleenbeurt aan Westerlo na de zomer een basisplaats veroveren bij blauw-zwart. “Club heeft een goede zaak gedaan om hem uit te lenen aan Westerlo.”

“Hij heeft een zeer goede ontwikkeling doorgemaakt de laatste jaren”, verklaart Dennis van Wijk bij Sporza. Frank Boeckx doet er nog een schepje bovenop en voorspelt hem een grote toekomst. Hij is ervan overtuigd dat De Cuyper ooit een toptransfer zal versieren naar een topcompetitie: "Zeker en vast!"

“Zowat elke Europese topclub zoekt linksvoetige verdedigers, centraal of op de flank!”, aldus de ex-RSCA-keeper. Deze zomer zal De Cuyper normaal nog niet vertrekken, maar Boeckx denk dat eens hij Club verlaat, hij meteen bij een Europese (sub-)topper aan de slag zal gaan. Bjorn Meijer zou deze zomer trouwens mogelijk ook andere oorden kunnen opzoeken

Poll: Zullen De Cuyper én Meijer deze zomer in Brugge blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024