‘Romelu Lukaku kan het echt niet geloven: Droom plots aan diggelen geslagen’

‘Romelu Lukaku kan het echt niet geloven: Droom plots aan diggelen geslagen’
Maandag 26 juni 2023 - 18:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku wist bij de Rode Duivels op een schitterende manier terug te slaan na zijn pijnlijke misser in de Champions League-finale.

De spits werd afgelopen seizoen uitgeleend door Chelsea aan Inter en de Italianen willen hem nu graag definitief overnemen. Dat is ook de droom van Lukaku zelf, die helemaal verliefd geworden is op de club. Het nieuws dat maandag verspreid werd moet dan ook ingeslagen hebben als een bom.

Inter zou namelijk niet bereid zijn om de door Chelsea gevraagde veertig miljoen euro op tafel te leggen voor Big Rom. Ze zouden zelfs hun vizier al versteld hebben en hebben naar verluidt een goedkoper alternatief uitgekozen. Onder meer La Gazzetta dello Sport meldt dat Inter Alvaro Morata graag het hof wil maken.

De Spanjaard heeft bij Atlético een opstapclausule van tien miljoen euro in zijn contract staan en is zo een pak goedkoper dan Lukaku. Daarnaast maken ze ook werk van de komst van Marcus Thuram, een andere spits. Mocht Lukaku niet meer bij Inter terechtkunnen, dan hoeft hij weliswaar niet per se te verhuizen. Ook AC Milan heeft hem op de verlanglijst staan

Poll: Waar zal Lukaku volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Inter  I  Chelsea

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024