Niels Destadsbader ontroert déze bekende Club Brugge-fan: “Zo trots, lieverd”

Niels Destadsbader ontroert déze bekende Club Brugge-fan: “Zo trots, lieverd”
Maandag 26 juni 2023 - 20:30   I   door Redactie

Of je nu een fan bent of niet, Niels Destadsbader kennen we in Vlaanderen allemaal. De voornaamste link van het VRT-gezicht met het voetbal is allicht zijn rol in F.C. De Kampioenen.

Zondag had de presentator al zijn afspraken laten afzeggen om toch maar naar de EK-finale van de Belgian Cats (de nationale vrouwlijke basketbalploeg) te kunnen kijken. De Cats wisten te winnen tegen Spanje en schreven de Europese titel dus op hun palmares. 

Niels Destadsbader was natuurlijk uitermate gelukkig, maar niet alleen vanwege zijn chauvinisme. Hij is namelijk goed bevriend met één van de speelsters die een groot aandeel had in de successen van de Cats: Julie Vanloo. Julie is zelf dan weer een énorm grote Club Brugge fan. 

Ze viel onlangs nog bijna flauw toen ze plots Charles De Ketelaere spotte in de tribune. Op Instagram pakte Niels uit met een wondermooi bericht voor Julie: "Wat ben ik trots op je, lieverd. Als sporter én als mens. Al die jaren gewerkt en gestreden om te staan waar je nu staat. Oververdiend!"

Poll: Heb jij naar de finale van de Cats gekeken?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024