Zulte Waregem wurmt zich voorbij Westerlo

Zulte Waregem wurmt zich voorbij Westerlo
Zaterdag 05 november 2016 - 19:29   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft zoals verwacht gewonnen tegen rode lantaarn Westerlo. Al moet wel gezegd worden dat de thuisploeg zich strijdbaar en een zeer verdienstelijke wedstrijd speelde.

Zulte Waregem was tegen rode lantaarn Westerlo sterk aan de wedstrijd begonnen. Essevee trok het spel naar zich toe, maar echt in de problemen kon het de thuisploeg niet brengen. Zulte Waregem had geluk wanneer de ref een lichte penalty toekende. Derijck nam het geschenk in dank aan.

Maar Westerlo was niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Het toonde zijn groot strijdershart. Halfweg de wedstrijd was het resultaat dat de gelijkmaker op het bord stond. Die kwam er door Annys. Hij scoorde met een rake kopbal. Zulte Waregem wist wat te doen na de koffie.

Na rust probeerde Leye om zijn ploeg opnieuw op voorsprong te brengen. Maar de spits staat al weken droog en dat laat zich ook merken in zijn afwerking. Een goed kwartier voor tijd werd de druk te groot voor Westerlo. De Fauw kon Zulte Waregem weer op voorsprong brengen.

WESTERLO - ZULTE WAREGEM 1-2
31' Derijck 0-1 (pen), 41' Annys 1-1, 73' De Fauw 1-2

TAGS  I  Westerlo  I   Zulte Waregem

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024