OFFICIEEL: Puntenaftrek doet Beerschot nu opeens toch actie ondernemen

OFFICIEEL: Puntenaftrek doet Beerschot nu opeens toch actie ondernemen
Donderdag 06 juli 2023 - 22:00   I   door Redactie

Terwijl er bij stadsrivaal Antwerp alleen maar goed nieuws lijkt te rapen, blijft Beerschot in de hoek waar de klappen vallen.

Maar Het Nieuwsblad weet dat er toch een beetje goed nieuws te rapen valt op het Kiel. "De club voert een kapitaalsverhoging van drie miljoen euro door en verwacht redelijk snel twee inkomende transfers."

Dat gebeurde om aan de eisen van de Financial Fair Play te voldoen. Anders riskeerde Beerschot een puntenstraf aan het begin van het seizoen 2024-2025. Niet dat de Ratten nu uit de miserie zijn. "De putten worden nog gedicht. Maar ook niet meer dan dat."

Door de financiële moeilijkheden is het technisch budget van Beerschot op dit moment bevroren. Dat wil zeggen dat er alleen maar ruimte is voor inkomende transfers als er andere spelers de club verlaten.

Ademruimte

Door het vertrek van Ilias Sebaoui, Issa Soumaré, Jan Van den Bergh en Thibo Baeten van de voorbije dagen krijgt Beerschot eindelijk een beetje financiële ademruimte. Er worden de komende dagen dan ook minstens twee nieuwe spelers verwacht.

Poll: Denk je dat het nog goed komt met Beerschot?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024