OFFICIEEL: Noa Lang neemt op déze emotionele manier afscheid van Club (VIDEO)

OFFICIEEL: Noa Lang neemt op déze emotionele manier afscheid van Club (VIDEO)
Zaterdag 08 juli 2023 - 21:15   I   door Redactie

PSV kondigde zaterdagavond officieel de transfer van Noa Lang aan. De Eindhovenaren betalen naar verluidt vijftien miljoen euro voor de blauw-zwarte smaakmaker en breken zo hun transferrecord.

Lang werd al met een leuk filmpje voorgesteld bij PSV, maar de vleugelspeler nam natuurlijk ook uitgebreid de tijd om afscheid te nemen van de Club-fans: “Blauw-zwarte familie, het is vandaag tijd om afscheid van jullie te nemen. Ik ben hier tweeënhalfjaar geleden toegekomen… ”

“Als 21-jarige jongen, die zich hier meteen thuisvoelde. Voor mij zal er altijd maar één club in België zijn en dat is de club die mij heeft gevormd en gemaakt tot de persoon en voetballer die ik vandaag de dag ben”, aldus Lang. “Mijn hart zal altijd blauw-zwart zijn en dit zal altijd mijn club blijven!”

De emotionele boodschap, die in een montage van zijn hoogtepunten verwerkt werd, concludeert hij met een duidelijke boodschap: “Je weet wat ze zeggen. Aan alle mooie liedjes komt een eind, maar één liedjes zal altijd blijven bestaan: ‘Noa is a Bruges boy’, for life!”

Poll: Zal Lang ooit nog een comeback bij Club maken?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024