‘Overmars kan het amper geloven: Énorme ommezwaai in soap De Ketelaere’

‘Overmars kan het amper geloven: Énorme ommezwaai in soap De Ketelaere’
Woensdag 19 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere lijkt volgend seizoen niet voor te komen in de plannen van AC Milan-trainer Stafano Pioli. De Duivel mag verkocht worden, al is ook een huur mét aankoopoptie naar verluidt een optie.

Het Nederlandse PSV leek in polepositie te liggen om hem op huurbasis binnen te halen, maar de Lampenclub zou nu beslist hebben om zich volledig op een andere spelmaker te storten. Volgens Voetbal International zijn ze plots namelijk zéér concreet voor… Calvin Stengs.

Stengs was vorig seizoen natuurlijk een sterkhouder bij landskampioen Antwerp en de Nederlander had een groot aandeel in de successen van de Great Old. Overmars wil hem dan ook graag langer aan de ploeg gebonden houden, maar een akkoord laat bijzonder lang op zich wachten.

De onderhandelingen lijken dus moeilijk te verlopen en daar wil de ploeg van Noa Lang nu van profiteren. Ze gaan naar verluidt all-in voor Stengs, waardoor zowel Antwerp als Charles De Ketelaere allicht naar een andere oplossing moeten zoeken. Wordt vervolgd…

Poll: Waar zal Calvin Stengs volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  PSV  I  AC Milan

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024