Maak je droom waar en schrijf dagelijks over je grote liefde: voetbal

Maak je droom waar en schrijf dagelijks over je grote liefde: voetbal
Dinsdag 18 juli 2023 - 09:00   I   door Redactie

Is voetbal jouw grote passie? Wilde je altijd al dagelijks professioneel met voetbal bezig zijn? Dan is dit alvast je kans!

Rabona is een onafhankelijk, online mediabedrijf. We zijn trotse eigenaar en beheerder van Voetbal24.be, Nieuws365.be en Showbizztime.be. Op deze websites brengen we zeven op zeven het meest sappige en attractieve voetbal- en showbizznieuws online. Nieuws is entertainment voor ons!

Voetbal24.be is een voetbalwebsite van en voor voetbalfans van het eerste uur. Onze webredacteuren zijn gebeten en bezeten door het voetbal. We zijn op zoek naar een gemotiveerde webredacteur met passie voor voetbal ter versterking van onze redactie.

Profiel

Je bent een voetbalfan van het eerste uur! Je hebt dus een onvervalste interesse in alles wat met voetbal te maken heeft. Je volgt de voetbalcompetities op de voet met een focus op de grootste clubs in België en bekende Belgische voetballers die in het buitenland spelen.

Als webredacteur heb je een vlotte pen en schrijf je foutloos. Omdat je van thuis uit werkt, ben je in staat om zelfstandig te werken. Je maakt je artikels op basis van allerhande nieuwsbronnen. Je neemt dus zelf geen interviews af en doet geen verslaggeving op locatie. Daarnaast ben je ook flexibel: avond- en weekendwerk is voor jou geen belemmering.

Nieuws is entertainment voor jou! Vanuit deze kijk op het nieuws bepaal jij welke artikels je online brengt op de website. Daarbij ga je steeds weer op zoek naar een treffende invalshoek die de bezoekers zal prikkelen om je berichten te lezen. Je gaat actief aan de slag met de formulering van je titels en je schrijft creatief. Op basis van inzichten in onze bezoekerscijfers streef je ernaar om je prestaties steeds weer te verbeteren.

Persoonsgebonden competenties

  • Samenwerken
  • Digitaal denken
  • Verantwoordelijkheid
  • Creativiteit
  • Resultaatgerichtheid
  • Zelfstandigheid
  • Communiceren
  • Flexibiliteit

Aanbod

Wij bieden jou een voltijdse betrekking in loondienst, een competitief loon en een hospitalisatieverzekering. Je zal deel uitmaken van een jong team van webredacteuren dat elke dag weer het beste uit zichzelf haalt. We geven je een opleiding tot webredacteur en bieden je verder de nodige ondersteuning.

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: dennis.peeters@rabona.be

TAGS  I  voetbal

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024