Vrancken ziet verrassende aanwinsten toeslaan in galamatch tegen Kompany

Zaterdag 22 juli 2023 - 20:45   I   door Redactie

In aanloop naar de Champions League-voorrondematch tegen het Zwitserse Servette werkte KRC Genk zaterdag zijn laatste oefenmatch af. Ze namen het op tegen het Burnley van Vincent Kompany.

KRC Genk-Burnley 2-0

Eén van de moeilijkste knopen die Wouter Vrancken nog moet doorhakken is wie hij komend seizoen tussen de palen wil hebben staan. Maarten Vandevoordt verscheen aan de aftrap, maar Hendrik Van Crombrugge kwam hem aan de rust vervangen.

Toen de ex-Anderlecht-doelman tussen de lijnen kwam stond het al 1-0 nadat winteraanwinst Yira Sor de Limburgers al vroeg op voorsprong had gebracht. Twee minuten voor affluiten deed Tolu Arokodare - die ander winterversterking - de boeken toe.

Dit is natuurlijk een mooie en leuke overwinning voor Genk, maar Burnley was zeker nog niet in topvorm. Kompany en zijn troepen hebben namelijk nog drie weken voor hun eerste competitiematch op de agenda staat. Op 11 augustus nemen ze het op tegen Manchester City.

Doelpuntenmaker:

8’ Sor 1-0, 88' Tolu 2-0

Poll: Wie vind jij de betere trainer?