Transfermarkt LIVE: Calvin Stengs naar Feyenoord, nieuwe titularis bij Club?

Transfermarkt LIVE: Calvin Stengs naar Feyenoord, nieuwe titularis bij Club?
Maandag 24 juli 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp leek een akkoord te hebben met Nice over Calvin Stengs, maar Nederlandse kampioen Feyenoord wil de transfer komen kapen.

*Bij blauw-zwart willen ze Kouame Autonne Kouadio (22) overnemen van Al-Ain. Hij moet de concurrentie aangaan met Brandon Mechele voor het plekje naast Jorne Spileers in de achterhoede.

*Wie dat niet zal doen, is Jack Hendry. De Schot staat bijzonder dicht bij een overstap naar het Saoedische Al-Ettifaq van trainer Steven Gerrard.

*Eder Balanta en Faitout Maouassa keerden dan weer terug naar Brugge van hun huurbeurt, maar beiden moeten op zoek naar een nieuwe werkgever.

*Blauw-zwart heeft de zestienjarige verdediger Brian Didrich overgenomen van Anderlecht. Hij sluit aan bij de U16 van Club NXT.

*Spits Luis Vazquez (22) maakt voor iets meer dan zes miljoen euro de overstap naar paars-wit. Het is net nog wachten op de officiële aankondiging.

*Ook Tudor Mendel-Idowu (18) staat naar verluidt op het punt om een handtekening te zetten bij Anderlecht. De transfervrije ex-Chelsea-speler was al aanwezig in het Lotto Park voor de match tegen Ajax.

Poll: Kan Club kampioen worden met het duo Spileers-Mechele?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024