‘Riemer laaiend enthousiast: Fredberg krijgt opeens onverhoopte herkansing’

‘Riemer laaiend enthousiast: Fredberg krijgt opeens onverhoopte herkansing’
Woensdag 26 juli 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht is Jesper Fredberg bezig aan een waar transferoffensief. Na eerder op de week Lonwijk al vast te leggen, moeten de komende dagen ook Luis Vazquez en Tudor Mendel nog voorgesteld worden.

En daar zal het allicht niet bij ophouden. Transferspecialist Sacha Tavolieri wist woensdag mee te delen dat Fredberg een herkansing krijgt bij een (voormalig) toptarget. Sergi Canos leek bijzonder dicht bij een overstap naar Valencia te staan, maar enkele struikelblokken raken niet van de baan.

Zo moet de Spaanse eersteklasser eerst nog een speler verkopen alvorens het gewenste bedrag op tafel te kunnen leggen bij Brentford. De Waalse journalist meldt dat Anderlecht daardoor een herkansing krijgt in het dossier van de Spanjaard, die trainer Riemer trouwens goed kent van zijn periode in Engeland.

De Deense hoofdcoach zou een prominente rol spelen in de onderhandelingen met Canos en zijn entourage. De vleugelaanvaller zijn contract loop nog tot medio 2024 en zijn waarde bedraagt negen miljoen euro, maar er wordt verwacht dat zijn transferprijs een pak lager zal liggen. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij Canos graag bij paars-wit aan de slag zien gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Valencia  I  Brentford

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024