Fans halen verwoestend uit naar Club Brugge

Fans halen verwoestend uit naar Club Brugge
Zaterdag 05 november 2016 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge maakte via de officiële website vrijdag bekend dat er zondag extra controle zal zijn op de zitplaatsen. Dat wordt de club niet in dank afgenomen door de supporters.

“Tijdens de voorbije thuiswedstrijden hadden heel wat fans in de Oosttribune te maken met een belemmerd zicht op het veld doordat mensen recht stonden in de evacuatiezone om de wedstrijd te volgen", luidt het in een mededeling van blauw-zwart.

Fangroep North Fanatics is kwaad en haalt uit op Facebook. "Nadat we in alle tribunes sinds een jaar braaf achter een lijntje moeten staan zoals in de basis school om een zogezegde "evacuatie zone" vrij te houden. Sinds een maand hangt er nu plots ook reclame voor de noord waar door het verboden is om spandoeken op te hangen. Want voor het bestuur primeren reclamekleuren over Club kleuren in Jan Breydel", luidt het.

"Nu is de doorgang tussen oost en noord ook dicht gemaakt. En het was nog niet genoeg. 
Staan is volledig verboden in oost en er zal zwaarder op worden gecontroleerd. 
Kaartje betalen, zitten & zwijgen en naar huis. De oost zal zijn reputatie die zo gekend staat volledig verliezen. Club viert binnenkort het 125 jarig bestaan maar de laatste jaren worden de trouwste fans die deze 125 jaar generatie na generatie hebben helpen groot maken enkel gestraft. "

"Supportertjes pesten en politie en stewards alle mogelijkheden geven om alles te bestraffen met boetes en stadionverboden. Wat is het volgende bestuur? Zitten en zwijgen? Een blauw zwart legioen die zo gekend staat wordt laatste jaren enkel weg gejaagd met extra regels en pure onzin. Wij zijn samen Club Brugge wij zijn fans GEEN klanten."

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024