‘Fredberg heeft het gehad en gaat onmiddellijk déze nieuwe titularis vastleggen’

‘Fredberg heeft het gehad en gaat onmiddellijk déze nieuwe titularis vastleggen’
Woensdag 02 augustus 2023 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht leek helemaal klaar voor het nieuwe seizoen na de overwinning in de oefenmatch tegen Ajax. Maar schijn kan soms bedriegen.

In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen ging paars-wit met een met 2-0 onderuit op bezoek bij stadsrivaal Union. Vooral op het middenveld kwamen de troepen van Brian Riemer er niet aan te pas en dat heeft drastische gevolgen. De driehoek mag namelijk volledig beschikken.

Eén van die spelers is Amadou Diawara. De Guineeër wist in zijn eerste seizoen bij paars-wit niet te overtuigen en Fredberg is onlangs de markt opgetrokken om een vervanger vast te leggen. Daarvoor zijn ze volgens Het Laatste Nieuws uitgekomen bij Ardon Jashari van FC Luzern.

De 21-jarige kapitein van Luzern is een defensieve middenvelder die al twee caps wist te verzamelen voor Zwitserland. Fredberg zal weliswaar diep in de buidel mogen tasten. Zijn contract loopt nog tot medio 2026 en zijn waarde wordt rond 7,5 miljoen euro geschat. Fredberg wil de transfer volgens HLN zo snel mogelijk afronden.

Poll: Op welke positie heeft RSCA ná deze transfer het meeste nood aan versterking?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Luzern

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024