‘Club-trainer Deila dringt aan bij Mannaert voor oude bekende van 15 (!) miljoen’

‘Club-trainer Deila dringt aan bij Mannaert voor oude bekende van 15 (!) miljoen’
Zaterdag 05 augustus 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is trainer Ronny Deila nog lang niet tevreden over de kern. Er moeten nog een pak spelers vertrekken, maar vooral achterin mag er ook nog wat bijkomen.

Dat is dan ook de prioriteit van de Noorse coach, zo blijkt nog maar eens uit een bericht van transferexpert Sacha Tavolieri. Deila wil naar verluidt zijn landgenoot Kristoffer Ajer (25) overnemen van Brentford. Bij de Premier League-club lijkt de Noor definitief op een zijspoor te zitten.

Hij speelde afgelopen seizoen amper negen competitiewedstrijden en viel bijzonder vaak buiten de selectie. Toch vraagt de Engelse eersteklasser nog steeds vijftien miljoen euro voor de verdediger, die volgens Transfermarkt een waarde heeft van zestien miljoen euro.

Deila kent Ajer nog van zijn periode bij het Schotse Celtic, waar hij hem in 2016 aantrok. Twee maanden later werd Deila weliswaar aan de kant geschoven, waardoor Ajer en de trainer nooit écht de kans kregen om samen te werken. Club werkt door de vraagprijs voor de Noor trouwens ook aan alternatieve pistes.

Poll: Moet Mannaert doorduwen voor Ajer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Brentford

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024