’Onverwachte wending: Club ziet Anderlecht herkansing krijgen dankzij Union'

’Onverwachte wending: Club ziet Anderlecht herkansing krijgen dankzij Union'
Maandag 07 augustus 2023 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht hoopt zich deze zomer nog stevig te versterken op het middenveld. Jesper Fredberg blijft de markt afspeuren voor opportuniteiten en trekt onder meer stevig aan de mouw van Club-speler Mats Rits.

Ook bij stadsgenoot Union zijn ze natuurlijk nog steeds actief op de transfermarkt. Er zijn al een heel pak sterkhouders vertrokken, maar het lijkt erop dat de leegloop nog niet afgelopen is. Nu zou ook middenvelder Senne Lynen namelijk richting de Bundesliga trekken.

Het Nieuwsblad verwacht dat de Lynen deze week nog een handtekening zet bij Werder Bremen. Die overstap heeft ook gevolgen voor stadsgenoot Anderlecht. Het leek er namelijk op dat Werder Bremen aan de haal ging gaan met Ardon Jashari, een toptarget van Fredberg.

De Zwitser speelt weliswaar op dezelfde positie als Lynen en het zou dan ook verbazen als de Duitsers hem nog willen aantrekken. Anderlecht krijgt dus een herkansing. Een kleine kanttekening: Jashari is net als Mats Rits een defensieve middenvelder. Áls ze beiden hun jawoord geven, zal Fredberg dus moeten kiezen.

Poll: Wie zou jij het liefste bij je favoriete JPL-team zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge  I  Werder Bremen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024