‘Vincent Mannaert laat het er niet bij en start transferoorlog met Belgische topclub’

‘Vincent Mannaert laat het er niet bij en start transferoorlog met Belgische topclub’
Woensdag 09 augustus 2023 - 21:00   I   door Redactie

Er valt de afgelopen maanden bijzonder veel transfernieuws te rapen over Club Brugge. Toch zijn er nog een aantal posities waar Ronny Deila niet helemaal tevreden over is.

Na het afscheid van Mata en de geruchten rond een vertrek van Buchanan heeft de trainer plots zéér weinig opties om uit te spelen als rechtervleugelverdediger. Sabbe en Odoi hebben beiden hun beperkingen en lijken niet meteen klaar om titularis te zijn. Mannaert moet dus op zoek naar een nieuwe rechtsachter.

Hij was daar in eerste instantie voor uitgekomen bij Bart Nieuwkoop van Union, maar die heeft woensdag voor Feyenoord gekozen. Mannaert moet dus opnieuw doorschakelen én Union moet een opvolger voor Nieuwkoop vinden. Volgens journalist Sacha Tavolieri hebben ze nu hetzelfde target in het vizier.

Ze willen ex-Charleroi-speler Maxime Busi (23) terug naar de JPL halen. Busi staat zelf ook open voor een terugkeer, dus de transferstrijd kan helemaal losbarsten. De waarde van de Belg bedraagt 2,5 miljoen euro en zijn contract bij Stade Reims loopt nog tot medio 2026, dus hij belooft niet goedkoop te worden. Wordt vervolgd...

Poll: Zou jij Maxime Busi graag bij je favoriete JPL-team zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Stade Reims

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024