AA Gent pakt iedereen bij verrassing met transfer Gift Orban én Hugo Cuypers

AA Gent pakt iedereen bij verrassing met transfer Gift Orban én Hugo Cuypers
Zondag 27 augustus 2023 - 15:30   I   door Redactie

Bij AA Gent beseffen ze sinds vorig seizoen dat ze met hun goalgetters Gift Orban en Hugo Cuypers goud in handen hebben.

En dat ze ferm munt kunnen slaan uit een transfer van het gouden duo. Dat één van de twee dit tussenseizoen zou vertrekken leek een zekerheid en bij een niet te weigeren bod mogelijk zelfs alle twee. Maar met de komst van de nieuwe eigenaar lijkt dat plots niet meer het geval.

"Sam Baro wil resultaten halen", verrast voorzitter Ivan De Witte opeens iedereen in Het Laatste Nieuws. "Mét Gift Orban én Hugo Cuypers in het team dan? Ik sluit niet uit dat ze allebei blijven." Bam! Een donderslag bij heldere hemel.

Maar hamvraag is natuurlijk of de Buffalo's zich dat financieel kunnen permiteren. "Zonder die kapitaalsverhoging was het een ander verhaal geweest, maar nu moéten we niet langer verkopen. Wat niet wegneemt dat een financiële buffer altijd goed is meegenomen."

Naïef

"Voetbal blijft business, hé - je mag niet naïef zijn. Stel dat er een méér dan aantrekkelijk voorstel komt voor Orban, dan moet je daarover nadenken." Maar benadrukt De Witte nog eens: "Het is niet zo dat het dwingend is. Die druk is dankzij Sam Baro een stuk verlicht."

Poll: Denk jij dat Orban én Cuypers dit seizoen bij Gent zullen blijven?

TAGS  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024