Erg slecht transfernieuws bij Antwerp: "No way!"

Erg slecht transfernieuws bij Antwerp:
Woensdag 30 augustus 2023 - 09:00   I   door Redactie

Antwerp FC probeert vanavond de poort naar de Champions League open te beuken. De Great Old verdedigt een 1-0-voorsprong in Griekenland tegen AEK Athene.

De grote vraag: wat als Antwerp de Champions League haalt? Komt er dan nog versterking aan? Volgens CEO Sven Jacques staat die vraag volledig los van het al dan niet halen van het kampioenenbal. Antwerp zal geen extra investeringen doen als het Champions League haalt.

“Nee, no way. We gaan geen gekke dingen doen. Eén omdat dat geen gezond financieel beleid is. We bouwen al sinds maart aan een nieuwe kern. Die zal er staan voor Europa League of Champions League", legt Jacques uit in Het Nieuwsblad.

Timing

"Ten tweede is dat qua timing onmogelijk. Als we ons kwalificeren is dat op 30 augustus. Dan heb je nog amper twee dagen om internationale transfers te doen want de internationale transfermarkt sluit op vrijdagnacht 1 september. Die tijd na al dan niet kwalificatie is veel te kort.”

De transfermarkt is wel open tot 6 september. "Tja, welke buitenlandse club laat na 1 september nog bepalende spelers vertrekken? Daarnaast kunnen na 1 september geen nieuwe spelers meer op de Europese lijst gezet worden", stelt Jacques.

Poll: Heeft Antwerp extra versterking nodig bij een CL-kwalificatie?

TAGS  I  Antwerp FC

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024