Transfermarkt LIVE: 3 versterkingen in één klap bij Anderlecht, Nusa weg bij Club?

Transfermarkt LIVE: 3 versterkingen in één klap bij Anderlecht, Nusa weg bij Club?
Woensdag 30 augustus 2023 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Yannick Carrasco gaat zijn geluk beproeven in Saudi-Arabië. De aanvaller verlaat Atlético Madrid wellicht voor Al-Shabab. Zelf is hij er al uit met de club.

*Anderlecht haalt mogelijk nog tot drie versterkingen. Zo wil paars-wit nog een centrale verdediger en als Francis Amuzu vertrekt, wordt voor hem ook nog een vervanger gehaald. Bovendien overweegt RSCA ernstig om de transfervrije 19-jarige doelman Mikki van Sas vast te leggen. Hij was einde contract bij Manchester City.

*Club Brugge zou een bod van meer dan 25 miljoen euro binnen hebben gekregen op Antonio Nusa. Blauw-zwart legde het bod naast zich neer en Nusa zelf wil zich eerst bewijzen bij Club, alvorens hij een transfer realiseert.

*Michy Batshuayi verrast en staat op het punt om Fenerbahçe te verlaten voor het Engelse Nottingham Forrest.

*Club Brugge denkt aan Koki Machida van Union. Blauw-zwart is nog op zoek naar een verdediger en de 26-jarige Japanner staat op de radar.

*Christopher Scott vertrekt bij Antwerp op uitleenbasis naar het Duitse Hannover.

*Mike Trésor is op weg naar Burnley. Dat bevestigt technisch directeur van Genk, Dimitri De Condé. De kans is groot dat Tresor dus straks bij Vincent Kompany speelt.

Poll: Zal Club Nusa ooit voor meer dan 30 miljoen euro verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024