'Real zet Mbappé mes op de keel, Man City-spits plots op komst'

'Real zet Mbappé mes op de keel, Man City-spits plots op komst'
Zondag 10 september 2023 - 19:30   I   door Redactie

Real Madrid heeft al geruime tijd interesse in Kylian Mbappé, en het lijkt onvermijdelijk dat de Fransman op een gegeven moment de nieuwste Galactico wordt die het Santiago Bernabeu siert.

Mbappé zit in zijn laatste contractjaar bij Paris Saint-Germain en er is geen indicatie dat hij nieuwe voorwaarden zal tekenen in het Parc des Princes. De 24-jarige aanvaller verhuisde in 2017 voor 180 miljoen euro van Monaco naar PSG en heeft sindsdien 217 doelpunten gescoord in 263 wedstrijden voor de Parijse ploeg.

Hij heeft ook zowel het WK als de UEFA Nations League gewonnen met het Franse nationale team, met 40 doelpunten in 71 wedstrijden voor Les Bleus. Mbappé's toekomst is een veelbesproken onderwerp en er zijn deze zomer berichten geweest van benaderingen vanuit Saudi-Arabië om de superster te verleiden en zich bij de vele spelers te voegen die Europa's topcompetities hebben verlaten voor het Midden-Oosten.

Als Mbappé geen nieuw contract tekent bij PSG, bestaat de kans dat hij volgende zomer op een vrije transfer naar Real Madrid of ergens anders kan gaan. Maar Real is niet van plan om op Mbappé te wachten en heeft andere opties overwogen voor hun aanval, waaronder Manchester City-aanvaller Julian Alvarez, mocht de deal met Mbappe niet doorgaan.

Poll: Wie zou jij verkiezen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  PSG

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024