Guardiola brengt Rode Duivels mogelijk in de problemen

Guardiola brengt Rode Duivels mogelijk in de problemen
Woensdag 13 september 2023 - 22:00   I   door Redactie

Jérémy Doku deed nog niet alles perfect tegen Estland, maar maakte toch indruk bij de Rode Duivels. Bovendien maakte hij de overstap naar Manchester City.

Peter Vandenbempt gelooft dat Doku een van de sensaties van het komende EK in Duitsland kan worden. Ludo Vandewalle, chef voetbal bij Het Nieuwsblad, ziet mogelijk toch nog een probleem in de ontwikkeling van Doku.

De vraag is namelijk of de oud-speler van Anderlecht wel voldoende aan spelen zal toekomen. "Of hij echt het wereldniveau zal halen waar hij naar streeft, hangt af van zijn ontwikkeling onder Pep Guardiola bij Manchester City. Guardiola is als de dood voor balverlies en echt risicovolle dribbels zullen uit het spel van Doku verdwijnen", aldus Vandewalle.

"Niet alles hoeft direct en snel te zijn onder de City-trainer", klinkt het. "Doku heeft zich al leren inhouden en weet beter dan enkele jaren geleden wanneer hij kan versnellen. Maar hoeveel speelkansen krijgt hij bij City in concurrentie met Grealish en eventueel ook Foden?"

Poll: Denk jij dat Doku vaak gaat spelen dit seizoen bij Man City?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024