Lukaku krijgt het keihard te verduren: "We hebben er genoeg van!"

Lukaku krijgt het keihard te verduren:
Vrijdag 29 september 2023 - 21:00   I   door Redactie

AS Roma is dramatisch gestart in de Serie A, met een zware 4-1 nederlaag tegen Genoa. Dit resultaat betekent dat ze amper 5 op 18 pakken in de Italiaanse competitie. Veel te weinig voor een topclub. De kritiek op Romelu Lukaku en co neemt dan ook toe.

Teleurgestelde supporters eisten respect en meer inzet van de spelers, onder wie Lukaku, na de wedstrijd. "Wij hebben er genoeg van en willen respect, wij willen dat jullie harder werken in het shirt van de club!", klonk het onder meer. Deze start is de slechtste voor de club sinds het seizoen 2010-2011, maar José Mourinho legde uit dat het de eerste keer is dat Roma aan een seizoen begint na twee opeenvolgende Europese finales.

`"Er is geen tijd om nu te gaan treuren", zei de Portugese coach. "Binnenin natuurlijk wel, want ik heb hier een goeie relatie met de fans en deze nederlaag deed echt wel pijn. Niet alleen bij mij, maar vooral bij hen. Morgen gaan we opnieuw aan het werk en in de volgende match staan weer drie punten op het spel. Dan is het belangrijk dat we er weer staan."

Poll: Denk jij dat Mourinho het einde van het seizoen haalt bij AS Roma?

TAGS  I  AS Roma  I  Romelu Lukaku  I  José Mourinho

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023