Fredberg brengt Anderlecht in de problemen: "Zo gaat het niet meer"

Fredberg brengt Anderlecht in de problemen:
Zaterdag 30 september 2023 - 08:30   I   door Redactie

Jesper Fredberg is de sportieve baas bij Anderlecht. Hij bemoeit zich echter ook sterk met de coach en het elftal. Iets wat op termijn niet zal kunnen, zo stelt Peter Vandenbempt.

Zelfs tijdens de wedstrijd staat Fredberg in verbinding met zijn Deense landgenoot en trainer Brian Riemer. Dat kan misschien met Riemer, maar met een andere (top)coach lijkt dit uitgesloten.

"Als Anderlecht op termijn een topclub wil vormen met een trainer met naam en faam en persoonlijkheid, zal die dan ook op deze manier willen werken? Het antwoord is neen, denk ik", stelt Vandenbempt bij Sporza.

Overigens vindt de commentator ook dat de Deense connectie niet nog groter mag worden bij paars-wit. "Ik denk dat de limiet ongeveer bereikt is. Ik begrijp dat je in de opbouwfase kiest voor wie je kent en er waren een paar opportuniteiten, maar als deze Deense trend zich nog meer doorzet, dan wordt het wel een beetje ongezond", klinkt het.

Geen Deen

Vandenbempt heeft dan ook een duidelijk advies voor Fredberg en bestuur van Anderlecht. "Bij de volgende persoon die ik zou aanwerven, in welke functie dan ook, zou ik toch niet voor een Deen gaan", klinkt het.

Poll: Vind je dat Vandenbempt gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Peter Vandenbempt  I  Brian Riemer

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023