Na oefenmatch grote zorgen om Anderlecht-aanwinst: “Brokken maken”

Na oefenmatch grote zorgen om Anderlecht-aanwinst: “Brokken maken”
Woensdag 18 oktober 2023 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft een bijzonder goede start genomen in de Jupiler Pro League. Ze staan mooi tweede met één puntje achterstand op leider Union.

Afgelopen zomer wist Jesper Fredberg heel wat interessante transfers af te ronden. Maar niet al zijn aankopen lijken meteen voltreffers te zijn. Zo maken heel wat fans zich zorgen om Alexis Flips.

De Fransman maakte voor 3,5 miljoen euro de overstap van Stade Reims, maar in Brussel krijgt hij zijn beste vorm vooralsnog niet te pakken. In zes matchen kon hij nog geen enkele keer beslissend zijn.

Zaterdag mocht hij in een oefenpot tegen Beerschot nog centraal op het middenveld aantreden, maar overtuigen deed hij niet. Zijn ex-trainer - Will Still - meent weliswaar dat de zorgen voorbarig zijn.

Komt goed

Still laat bij La Capitale weten dat Flips zich vooral nog moet aanpassen aan de fysieke impact van het Belgische voetbal. Maar de trainer weet ook dat Flips brokken kan maken vanop de flank: “Jullie hebben zijn enorme potentieel nog niet gezien. Dat komt wel goed!”

Poll: Zal Flips dit seizoen minstens vijf keer scoren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Beerschot  I  Stade Reims

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024