Hoefkens over de Clasico tegen Anderlecht: "Wat ze ook zeggen, dat is het niet"

Hoefkens over de Clasico tegen Anderlecht:
Vrijdag 20 oktober 2023 - 20:00   I   door Redactie

Na Club Brugge komt nu Anderlecht op bezoek op Sclessin. De Clasico tussen Standard en Anderlecht is altijd een speciale wedstrijd.

Dat beseft ook Carl Hoefkens maar al te goed. "Wat we ook zeggen, Standard - Anderlecht is geen gewone wedstrijd", aldus de Standard-coach. "Het is een cliché om het tegenovergestelde te beweren."

"Het maakt niet uit of een van de twee teams hoog in de ranglijst staat en de ander niet, alles wordt geannuleerd bij de aftrap van een Clasico. Dit is de grootste rivaliteit in het land. Het zal een echte uitdaging zijn voor mijn spelers", weet Hoefkens.

De overwinning tegen Club Brugge voor de interlandbreak heeft de toon alvast gezet. "Er heerst geen andere sfeer in de kleedkamer na de overwinning tegen Brugge, en daar ben ik blij om. Ik wil niet dat we toegeven aan euforie, want dat heeft Standard in het verleden vaak duur betaald. De club had moeite om winstreeksen neer te zetten, en dat is wat we nodig hebben. Want zoals we zien, kan alles in deze competitie heel snel gaan."

Poll: Wie wint?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Carl Hoefkens

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024