'Dries Mertens kan voor gigantische verrassing zorgen met transfer naar Belgische club'

'Dries Mertens kan voor gigantische verrassing zorgen met transfer naar Belgische club'
Dinsdag 24 oktober 2023 - 09:02   I   door Redactie

Dries Mertens is mogelijk aan zijn laatste jaar als profvoetballer bezig bij Galatasaray. Hoewel hij niet langer een vaste basisspeler is, blijft hij een gewaardeerde kracht in het team.

Galatasaray is momenteel koploper in de Turkse competitie en staat in de Champions League, deels dankzij Mertens. De sfeer in het Ali Sami Yen Spor Kompleksi is geweldig, en het team beschikt over uitstekende spelers zoals Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech en Sergio Oliveira.

Mertens, die eerder schitterde bij PSV en Napoli, zou graag nog ver willen komen in de Champions League voordat hij zijn voetbalcarrière beëindigt. Hij heeft al aangegeven te overwegen om met pensioen te gaan na dit seizoen vanwege zijn leeftijd, hoewel hij zich nog steeds voelt als een 25-jarige in zijn hoofd.

Zijn contract bij Galatasaray loopt af na dit seizoen, wat de vraag doet rijzen of hij mogelijk naar België terugkeert of elders zijn volgende avontuur aangaat. Zou een Belgische topclub de Rode Duivel nog kunnen overtuigen? Het Nieuwsblad vreest ervoor.

Poll: Hoop jij dat Mertens nog terugkeert naar België?

TAGS  I  Dries Mertens  I  Galatasaray

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024