Bart Verhaeghe bevestigt: Club Brugge grijpt in na tegenvallende resultaten

Bart Verhaeghe bevestigt: Club Brugge grijpt in na tegenvallende resultaten
Dinsdag 24 oktober 2023 - 07:09   I   door Redactie

Club Brugge overweegt versterkingen in de winterstop om de huidige crisis aan te pakken. Voorzitter Bart Verhaeghe maakte deze intentie bekend tijdens een toespraak voor de leden van Club Brugge Foundation. Met tegenvallende resultaten (16 punten uit 33) en een matig niveau van spel is de club vastbesloten haar verantwoordelijkheid te nemen.

Hoewel Verhaeghe niet specificeerde welke positie versterking behoeft, lijkt de verdediging een logische keuze, aangezien het team wekelijks doelpunten incasseert. In de zomer vertrouwde de club op de huidige verdedigers, maar nu wordt extra kwaliteit achterin als noodzakelijk gezien.

Ook de aanval blijft een zorg, ondanks de zes doelpunten van Igor Thiago. Een nieuwe spits lijkt echter minder waarschijnlijk gezien de recente aankoop van Thiago voor ongeveer zeven miljoen euro, zo meldt Het Nieuwsblad.

Club Brugge streeft ernaar financiële risico's te vermijden en vast te houden aan een gezond financieel beleid. In het verleden werden er grote uitgaven gedaan zonder het gewenste rendement. Het management en de scouting zijn zich bewust van de noodzaak om nu de juiste keuzes te maken in termen van versterkingen.

Poll: Denk je dat versterkingen Club weer op de rails gaan krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bart Verhaeghe

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024