Zeer pijnlijk: Inter-fans lachen Romelu Lukaku keihard uit

Zeer pijnlijk: Inter-fans lachen Romelu Lukaku keihard uit
Maandag 30 oktober 2023 - 12:00   I   door Redactie

Zondagavond was het San Siro stadion het toneel van een emotioneel beladen duel tussen Inter Milaan en AS Roma, de huidige club van Rode Duivel Romelu Lukaku. De confrontatie was extra pikant gezien het verleden van Lukaku bij de Nerazzurri.

Voorafgaand aan de wedstrijd hingen er provocerende spandoeken van Inter-fans gericht aan hun voormalige spits en er waren zelfs plannen voor een actie met fluitjes, die echter door de club zelf verboden werd.

De constante druk van de Inter-supporters leek Lukaku te raken, die zichtbaar moeite had om in de wedstrijd te komen. Zijn prestaties werden bestempeld als ondermaats; Lukaku had moeite om zichzelf in stelling te brengen en AS Roma verloor uiteindelijk met 1-0.

Hoongelach

Op sociale media regende het spottende opmerkingen over de prestatie van Lukaku. Reacties varieerden van "Heeft Lukaku wel meegedaan tegen Inter?" tot vergelijkingen met zijn opvolger Marcus Thuram, wiens prestaties bij Inter geprezen worden.

Het is duidelijk dat de spanningen tussen Lukaku en de Inter-fans nog lang niet zijn verdwenen. Het blijft afwachten hoe de Belgische spits zich herpakt na deze teleurstellende terugkeer naar San Siro.

Poll: Vond jij Lukaku ondermaats?

TAGS  I  Inter Milaan  I  Romelu Lukaku  I  AS Roma

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024