'Burnley neemt beslissing over ontslag voor coach Vincent Kompany'

'Burnley neemt beslissing over ontslag voor coach Vincent Kompany'
Maandag 30 oktober 2023 - 21:00   I   door Redactie

Het seizoen van Burnley in de Premier League verloopt vooralsnog allesbehalve vlekkeloos. Met slechts 4 punten uit 10 wedstrijden blijven ze achter, enkel Sheffield United presteert minder.

Recentelijk had Burnley het geluk ook niet aan haar zijde, toen na een lange VAR-check een doelpunt werd afgekeurd. De druk op het team neemt toe, en een lange strijd tegen degradatie lijkt onvermijdelijk.

Hoewel het gemor onder de fans toeneemt, lijkt de positie van trainer Vincent Kompany voorlopig veilig. The Athletic meldt dat de club nog steeds vertrouwen heeft in Kompany's langetermijnproject en begrip heeft voor de aanpassingsperiode van het team in de Premier League. Echter, er wordt gewaarschuwd dat dit geduld niet eeuwig zal duren, vooral als de speelstijl afwijkt van wat Kompany belooft.

Er is ook groeiende kritiek op de recente transfers. Burnley investeerde ruim €110 miljoen in nieuwe spelers, waaronder Mike Trésor en Hannes Delcroix, maar tot nu toe hebben deze aankopen weinig impact gehad. Het groeiende ongenoegen stelt de tactische en transferkeuzes van Kompany ter discussie.

Poll: Begrijp je dat Kompany nog krediet krijgt?

TAGS  I  Burnley  I  Vincent Kompany

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024