Jérémy Doku speelt alles kapot: "Dit is bij het beste wat we ooit hebben meegemaakt"

Jérémy Doku speelt alles kapot:
Zaterdag 04 november 2023 - 18:20   I   door Redactie

Jérémy Doku heeft een onvergetelijke prestatie neergezet tegen Bournemouth met vier assists en een doelpunt. Manchester City versloeg Bournemouth met 6-1, waarbij Doku bij vijf doelpunten betrokken was. Hij opende de score met een fraaie combinatie met Rodri en rondde af.

De Belgische vleugelspeler vernederde vervolgens Chris Mepham met zijn indrukwekkende dribbels en leverde een assist aan Bernardo Silva. Ook zijn langeafstandsschot, dat via Manuel Akanji in het doel belandde, werd als assist gerekend. Hij voltooide zijn hattrick aan assists met een voorzet op Phil Foden en gaf in de 83ste minuut nog een assist aan Silva.

Fans van City zijn extatisch over zijn optreden en lieten dit duidelijk blijken op sociale media. "Dit is bijzonder. Echt waar, heel bijzonder. We hebben als City fans de afgelopen decennium ware magie gezien, maar deze helft van het voetbal van Doku hoort absoluut bij het beste wat we hebben meegemaakt", klinkt het. En ook: "De Doku-show!"

Doku, die in de zomer voor 60 miljoen euro naar City verhuisde, maakt grote indruk in de Premier League. Pep Guardiola prees de impact van de 22-jarige en zijn vermogen om advies snel op te pikken. "Hij luistert. Wat we voorstellen voor zijn spel, begrijpt hij meteen", zei Guardiola.

Poll: Schrik jij dat Doku het meteen zo goed doet?

TAGS  I  Jérémy Doku  I  Manchester City

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024