Club Brugge krijgt onverwachte buitenkans om kampioenenmaker terug te halen

Club Brugge krijgt onverwachte buitenkans om kampioenenmaker terug te halen
Donderdag 09 november 2023 - 12:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze dit seizoen nog niet echt onder stoom gekomen. De stoel van Ronny Deila als trainer van blauw-zwart staat dan ook wankel.

Mochten Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert beslissen om Deila aan de kant te schuiven, dan zijn er een aantal logische opties om hem op te volgen. We weten al langer dat Ivan Leko op zoek is naar een nieuwe werkgever, maar dinsdag kwam er plots ook een andere optie op de markt.

Kampioenenmaker Alfred Schreuder werd namelijk aan de deur gezet door Al-Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten. Dat is toch best opvallend, want de resultaten van Schreuder waren zeker niet slecht. Hij stond vijftien matchen aan het roer bij Al-Ain, waarvan hij er dertien wist te winnen.

In de competitie staan ze mooi derde en in de Aziatische Champions League konden ze nog een perfect rapport voorleggen. Naar verluidt lagen strubbelingen met de rest van de staf aan de basis voor de contractbreuk (in onderling overleg). Mogelijk zien we hem dus snel terugkeren op Jan Breydel. Wordt vervolgd...

Poll: Wie zou jij na Nieuwjaar het liefst als T1 willen zien bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Al-Ain

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024