Celine van Ouytsel verrast Gert Verheyen met groot nieuws

Celine van Ouytsel verrast Gert Verheyen met groot nieuws
Dinsdag 14 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

Voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (27) gaat een nieuwe uitdaging aan door de Atlantische Oceaan over te steken in het derde seizoen van 'Over de Oceaan' op Play4. Samen met vijf nog onbekende, onervaren zeilers en kapitein Piet zal ze deze avontuurlijke reis ondernemen.

Ondanks haar beperkte ervaring op zee - nooit langer dan een halve dag op een boot - is Van Ouytsel enthousiast over het vooruitzicht. "Maar getwijfeld heb ik nooit", zegt ze, en voegt eraan toe dat ze dit ziet als "het avontuur van mijn leven" en verwacht als een andere mens thuis te komen.

Van Ouytsel erkent dat ze enigszins naïef is over de uitdaging, vooral vanwege haar angst om zeeziek te worden. Ze bereidt zich hierop voor door zichzelf te overtuigen dat het niet zal gebeuren. Ondanks de beperkte ruimte en het gebrek aan bereik op zee, kijkt ze uit naar de ervaring om "eens echt van de wereld te zijn". Haar familie ondersteunt haar besluit, hoewel ze het een gek idee vinden. Haar moeder, die als eerste het nieuws hoorde, is enthousiast maar ook zenuwachtig over de reis van haar dochter.

TAGS  I  Celine Van Ouytsel

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024