'Club Brugge kijkt met grote ogen naar transfers van Clement bij Glasgow Rangers'

'Club Brugge kijkt met grote ogen naar transfers van Clement bij Glasgow Rangers'
Donderdag 23 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

Sinds zijn aantreden als coach bij Glasgow Rangers, heeft Philippe Clement een opmerkelijke reeks successen geboekt. De club heeft onder zijn leiding alle binnenlandse wedstrijden gewonnen en in de Europa League 4 op 6 behaald. Om deze opwaartse trend voort te zetten, kijkt Clement naar januari voor verdere versterking van zijn team.

Rangers richt nu zijn pijlen op spelers die Clement kent van zijn periode bij Club Brugge. Eén van deze spelers is Noah Mbamba, die sinds zijn vertrek bij Club Brugge nog niet echt heeft kunnen schitteren bij Bayer Leverkusen. Volgens RangersNews zijn er echter nog twee interessante opties.

Simon Deli, de Ivoriaanse verdediger die eerder onder Clement een sterk seizoen kende bij Club Brugge, is een potentieel doelwit. Momenteel actief in Turkije, zou Deli een aanzienlijke versterking voor de defensie van Rangers kunnen betekenen. Daarnaast wordt Krépin Diatta, die zowel bij Club Brugge als in Monaco onder Clement speelde, als een mogelijke aanwinst beschouwd. Voor Diatta zou een huurovereenkomst de meest waarschijnlijke optie zijn.

Poll: Denk jij dat Clement Rangers naar grote successen zal leiden?

TAGS  I  Glasgow Rangers  I  Club Brugge  I  Philippe Clement

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024