Bijzonder slecht nieuws voor Tedesco bij Rode Duivels

Bijzonder slecht nieuws voor Tedesco bij Rode Duivels
Maandag 11 december 2023 - 07:00   I   door Redactie

De typeploeg Rode Duivels ziet er sinds de aanstelling van Domenico Tedesco compleet anders uit. Zo hebben er heel wat ‘nieuwe Duivels’ een belangrijkere rol gekregen.

Dodi Lukebakio is zonder twijfel één van hen. De vleugelaanvaller krijgt veel kansen om zich te laten zien van Tedesco en dat doet hij ook met verve. Hij wisselde deze zomer Herta Berlijn in voor het Spaanse Sevilla, waar hij zich ook al snel wist te ontpoppen tot basisspeler.

Maar zaterdagavond blesseerde hij zich na dertig minuten in een duel tegen Mallorca aan zijn rechterknie. De Duivel schreeuwde het uit van de pijn en moest dan ook meteen gewisseld worden. Er wordt gevreesd voor een zware blessure, al moet hij maandag nog extra testen ondergaan.

Het is dus nog niet helemaal duidelijk hoe lang hij buiten strijd zal zijn. Mochten zijn ligamenten geraakt zijn dan zal hij allicht maanden aan de kant staan. Dat zou niet alleen een ferme domper zijn voor Sevilla, maar ook voor de Rode Duivels. Tedesco rekent er namelijk op dat Lukebakio komende zomer inzetbaar zal zijn in Duitsland.

Poll: Zou het een groot probleem zijn voor de Duivels als Lukebakio niet mee kan naar het EK?

TAGS  I  Rode Duivels

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024