Transfermarkt: Lukaku naar Saoedi-Arabië, verrassende vertrekker bij Anderlecht?

Transfermarkt: Lukaku naar Saoedi-Arabië, verrassende vertrekker bij Anderlecht?
Donderdag 14 december 2023 - 12:00   I   door Redactie

Vanaf 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt gaat dan precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Romelu Lukaku zou aan het einde van het seizoen de overstap naar Saoedi-Arabië maken. Hij is naar verluidt ingegaan op een lucratief voorstel.

*Bij Club Brugge lijkt het erop dat Tajon Buchanan deze winter zullen zien vertrekken. Om zijn afscheid op te vangen kunnen ze Thomas Meunier naar verluidt voor een prikje komen ophalen bij Borussia Dortmund.

*Justin Lonwijk zou al na een half seizoen vertrekken bij Anderlecht. De huurling zal weliswaar niet terugkeren naar Dinamo Kiev, want daar is de oorlog nog bezig. Het Deense Brondby toont concrete interesse.

*Arthur Vermeeren zou deze winter voor een recordbedrag kunnen vertrekken bij Antwerp. In een ideale wereld zou de landskampioen hem dan nog voor een half seizoen huren.

*Paars-wit wil stunten met de komst van Ajax-supertalent Stanis Idumbo Muzambo. Ze krijgen wel de concurrentie van AA Gent.

Poll: Zou jij Meunier graag bij je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AS Roma  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024