Plotse verandering bij Erik Van Looy in 'Slimste Mens': Eindredacteur komt met nieuws

Plotse verandering bij Erik Van Looy in 'Slimste Mens': Eindredacteur komt met nieuws
Donderdag 14 december 2023 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp-fan Erik Van Looy, de presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld', heeft recentelijk opvallende persoonlijke onthullingen gedaan in het programma, een verandering die zowel het publiek als collega's heeft verrast.

Jonas Vanden Bempt, eindredacteur van het programma en al tien jaar een collega van Van Looy, deelde inzichten met HLN over deze nieuwe openheid. Vanden Bempt benadrukt dat deze openhartigheid niet geheel gepland is.

"Heel bewust gaat het allemaal niet hoor," vertelt hij. Dit werd duidelijk toen komiek Soundos El Ahmadi een directe vraag stelde over Eriks relatiestatus, een vraag waarop hij verrassend open antwoordde.

"Maar het is wel Eriks beslissing om, tijdens de montage, dat soort onthullingen in de aflevering te laten", zegt Jonas, eraan toevoegend dat deze kleine ontboezemingen het programma menselijker maken, iets wat kijkers waarderen.

De toegenomen ontspannenheid van Van Looy in de laatste jaren is een sleutelfactor in deze verandering. "De laatste jaren is hij steeds meer ontspannen", legt de eindredacteur uit.

TAGS  I  Erik Van Looy

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024