Courtois gaat volledig de mist in: "Hij maakt een hele grote fout"

Courtois gaat volledig de mist in:
Woensdag 20 december 2023 - 08:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois zal niet deelnemen aan Euro 2024, wat heeft geleid tot een diepe kloof met de Rode Duivels en bondscoach Domenico Tedesco.

Deze onthulling komt als een harde klap voor de fans van de Rode Duivels. Philippe Albert geeft zijn mening over deze ontwikkeling in een interview met Sporza.

Albert uit zijn teleurstelling bij RTBF: "Dit is geen verrassing voor mij. Ik was ervan overtuigd dat geen van beiden zou toegeven. Dit is het moderne voetbal. Thibaut is van jongs af aan vertroeteld en heeft nu besloten de nationale ploeg de rug toe te keren. Een zeer trieste afloop."

Hij voegt eraan toe dat Courtois, zelfs op 80% van zijn kunnen, nog steeds beter is dan de meeste keepers. "Het is een probleem dat hij niet wilde oplossen, wat jammer is voor iedereen. Hij wordt uitstekend verzorgd en zegt niet te kunnen spelen als hij niet 100% fit is."

"Maar kijk naar spelers zoals Marc Wilmots, die ondanks niet volledig fit te zijn, een geweldige Wereldbeker in 2002 speelde. Het was hun hart dat sprak. Ik denk dat Courtois een grote fout maakt door niet aan dit EK deel te nemen. Een Courtois op 80% is nog steeds veel sterker dan de meeste keepers."

Poll: Vind jij ook dat Courtois met deze beslissing een fout maakt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Thibaut Courtois  I  Philippe Albert

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024