"Cristiano Ronaldo tekent bij déze topclub in de Premier League"

Zondag 24 december 2023 - 18:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo was recent weer aanwezig bij een boksevenement, dit keer voor de 'Day of Reckoning' kaart in de Kingdom Arena. Hij werd gespot tijdens het gevecht tussen Deontay Wilder en Joseph Parker, evenals bij de clash van Anthony Joshua tegen Otto Wallin.

Naast zijn aanwezigheid bij eerdere supergevechten zoals die tussen Tyson Fury en Francis Ngannou, toont dit Ronaldo's grote interesse in boksen.

Tijdens het evenement had Ronaldo een ontmoeting met UFC-superster Conor McGregor en zat hij op een gegeven moment naast promotor Frank Warren.

Warren maakte een speelse opmerking over de carrière van Ronaldo door te zeggen: “Hij (Ronaldo, red.) tekent bij Arsenal!" wat leidde tot gelach van Ronaldo.

De liefde van Ronaldo voor vechtsporten is duidelijk. Hij heeft eerder aangegeven dat, hoewel voetballen zijn passie is, hij het liefst naar boksen of UFC kijkt.

"Tussen het kijken naar een voetbalwedstrijd of een boks- of UFC-gevecht, kies ik voor boksen of UFC", zei Ronaldo. Hij onthulde ook dat hij tijdens zijn tijd bij Manchester United bokstraining heeft gehad, wat volgens hem nuttig is voor voetbal omdat het je zintuigen aanscherpt en je leert bewegen.

Poll: Hoop jij dat Ronaldo nog terugkeert naar Europa?

TAGS  I  Arsenal  I  Al-Nassri  I  Cristiano Ronaldo

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024