'Genk bezorgt Antwerp nu een hele hoop kopzorgen'

'Genk bezorgt Antwerp nu een hele hoop kopzorgen'
Maandag 25 december 2023 - 12:00   I   door Redactie

Als er nog geen beslissing valt in de zaak rond Anderlecht-Genk, dan wil Genk tegen Antwerp enkel onder voorbehoud spelen dinsdag. In het andere geval spelen de Limburgers onder voorbehoud.

Genk vraagt echter in eerste instantie om de wedstrijd tegen Antwerp uit te stellen. "Dat zou toch duidelijker zijn", stelt coach Wouter Vrancken bij Het Laatste Nieuws. 

"Dan hoef je die match niet onder voorwaarden te spelen en bezorg je de kalender en de stand erna geen eventuele moeilijkheden... Maar we moeten ervan uitgaan dat de match zal gespeeld worden. En dan gaan we natuurlijk voor de winst. Zeker in een vol huis zijn we dat onze fans verplicht.”

Genk vecht ook voor de speelgerechtigdheid van Daniel Muñoz en Joseph Paintsil, ondanks hun schorsingen, voor de aanstaande match tegen Antwerp

Muñoz pakte zijn vijfde gele kaar tegen Anderlecht en Paintsil kreeg rood. Via een uitzonderingsmaatregel hoopt Genk toch beroep te kunnen doen op beide spelers. Het is voor Antwerp allemaal niet evident om dit te horen te krijgen.

Poll: Vind jij dit allemaal terecht van Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Wouter Vrancken

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024