Project 24: Hoe groot is de kans nog dat Geel promoveert? Zo ziet de situatie eruit

Project 24: Hoe groot is de kans nog dat Geel promoveert? Zo ziet de situatie eruit
Vrijdag 05 januari 2024 - 13:00   I   door Redactie

Verbroedering Geel mikte voor het seizoen op de promotie naar tweede nationale. Geel staat nu in derde. Die ambities kregen op een bepaald moment in het seizoen een knauw.

De titel lijkt ver weg voor Geel. De Kempense club staat pas op de zevende plaats, op al twaalf punten van koploper Eendracht Termien. Toch is de hoop op promotie nog niet vervlogen.

Geel zou zich ook nog via de eindronde kunnen plaatsen. Dan zijn er twee opties: in de top vijf eindigen of een periodetitel winnen. De top vijf is voor Geel niet ver weg. De kloof met de nummer vier, Schoonbeek-Beverst, is amper één punt. Ook de nummer drie is - met vijf punten voorsprong - nog niet zo ver weg.

Gazet van Antwerpen meldt nu dat de kampioenen uit derde afdeling VV A en B én drie ploegen uit de promotie-eindronde promoveren naar tweede afdeling. Dat betekent dat er dus heel wat ploegen nog via de eindronde kunnen promoveren. De promotiekansen zijn voor Geel dus nog niet vervlogen.

Zoals we al een tijdje geleden al aankondigden, is amateurclub ASV Geel in handen gekomen van Rabona, het bedrijf achter Voetbal24. Voortaan doen wij het zelf en kan al het nieuws uit de club, voor en achter de schermen, bij ons gevolgd worden.

Poll: Denk jij dat Geel dit seizoen nog zal promoveren?

TAGS  I  Verbroedering Geel

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024