Felbegeerd: ‘Club verwikkeld in transferoorlog met Europese topclubs’

Felbegeerd: ‘Club verwikkeld in transferoorlog met Europese topclubs’
Woensdag 10 januari 2024 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge heeft Vincent Mannaert nog steeds de leiding in handen. Zoals steeds speurt hij de transfermarkt af naar interessante targets.

Vaak zijn die targets tieners die een grote toekomst voorspeld worden. Eén van de spelers met zo’n profiel is Jonah Kusi-Asare, een zestienjarige aanvaller uit Zweden. Kusi-Asare speelt momenteel bij AIK in de Zweedse Allsvenskan, waar hij geen vaste waarde is.

Maar dat hij veel talent heeft ziet iedereen in Scandinavië. Club wilde hem deze zomer al binnenhalen en wil volgens Expressen nu dus een nieuwe poging ondernemen, maar ze zijn lang niet de enige ploeg die aan zijn mouw trekt. Zo willen ook PSV en Bayern München hem bijzonder graag aantrekken.

Bayern heeft naar verluidt al een bod van ongeveer vier miljoen euro neergelegd bij AIK, dus als Club hem écht graag wil halen zullen ze niet lang mogen wachten. Kansloos zijn ze zeker niet, maar ze zullen wel rap in gang moeten schieten willen ze hem nog voor de neus van de Europese topclubs wegkapen. Wordt vervolgd…

Poll: Moet Club doorduwen voor Jonah Kusi-Asare?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayern Munchen  I  PSV

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024