Project 24: Geel begint ijzersterk aan tweede seizoenshelft

Project 24: Geel begint ijzersterk aan tweede seizoenshelft
Zondag 14 januari 2024 - 09:15   I   door Redactie

Verbroedering Geel is sterk begonnen na de winterstop. Blauw-wit won de moeilijke uitwedstrijd bij Esperanza Pelt met 0-2.

Rond de top vijf staat alles op een zakdoek in de stand. Bij winst op Pelt, dat al een tijdje ongeslagen was, kon Geel over de Limburgers wippen. Dat gebeurde ook.

Na een aangename eerste helft - waarin beide teams kansen kregen - stond Geel 0-1 voor na een doelpunt op slag van rusten van Edwin Wang. Na de pauze vergat Geel op counter Pelt de doodsteek te geven.

Daardoor werd het ook nog enkele keren warm voor het Kempense doel, maar doelman Belkouch greep enkele malen gepast in. Op het einde deed Marijn Convents de deur op slot: 0-2. Geel klimt hierdoor voorlopig naar de vierde plaats in de stand.

Amateurclub Verbroedering Geel is in handen gekomen van Rabona, het bedrijf achter Voetbal24. Wij proberen om zonder buitenlandse investeerders de club hogerop te brengen. Voortaan doen wij het dus zelf en kan al het nieuws uit de club, voor en achter de schermen, bij ons gevolgd worden. 

Poll: Verwacht jij Geel straks nog in de eindronde?

TAGS  I  Verbroedering Geel  I  Esperanza Pelt

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024