Club-fans ondanks zege tegen Gent bijzonder kritisch: "Het trok op niks!"

Club-fans ondanks zege tegen Gent bijzonder kritisch:
Dinsdag 16 januari 2024 - 22:50   I   door Redactie

De wedstrijd tussen KAA Gent en Club Brugge eindigde op 0-1 in het voordeel van Club Brugge. Ondanks deze zege zijn de Club-supporters niet te spreken over het spel en uitten dan ook massaal hun kritiek op het platform 'X'.

"Club speelde onwaarschijnlijk slecht," klonk het bij deze supporter, die duidelijk niet te spreken is over de prestaties van zijn ploeg. Daarnaast vinden enkele andere Club-supporters dat Blauw-Zwart tijdens de tweede helft met te weinig 'grinta' speelde en dat ze moesten proberen om een tweede doelpunt te scoren.

Naast al deze kritiek zagen de Club-supporters een opvallende speler schitteren: Casper Nielsen ging met alle lof lopen, en de Club-supporters uitten dan ook massaal hun lof op het platform 'X'.

"Het doet me een plezier dat Nielsen zich zo inzet voor het team," klonk het bij deze Club-supporter, die duidelijk te spreken is over de prestaties van de Deense middenvelder.

Club Brugge komt morgen te weten tegen wie ze verderbekeren. Dan nemen Union en Anderlecht het tegen elkaar op voor een plek in de halve finale van de Beker van België.

Poll: Wint Club Brugge de Beker van België?

TAGS  I  Club Brugge  I  KAA Gent  I  Casper Nielsen

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024