Hein Vanhaezebrouck haalt uit richting eigen bestuur: “Dát vind ik jammer”

Hein Vanhaezebrouck haalt uit richting eigen bestuur: “Dát vind ik jammer”
Woensdag 17 januari 2024 - 15:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck werd dinsdag met AA Gent uitgeschakeld in de beker van België. Ze verloren met het kleinste verschil van Club Brugge.

Na de match had Vanhaezebrouck een duidelijke boodschap voor zijn eigen bestuur. Door de Afrika Cup en de Asian Cup missen de Buffalo’s heel wat spelers. Onder meer TIssoudali, Hong, Watanabe en Fortuna zijn de komende weken niet inzetbaar.

Daarnaast was Torunarigha niet fit, viel Roef uit én werd Fofana eerder deze winter al verkocht: “Fofana was dé speler van de afgelopen maanden. Hij is dan verkocht, maar dat is de realiteit waarmee we zitten. Ik kan geen enkele speler die vandaag speelde iets verwijten.”

“Zij kunnen er niets aan doen, ze zijn slachtoffer van de omstandigheden”, verklaart Vanhaezebrouck na de uitschakeling. “Het is jammer dat we de fans niet konden geven wat ze wilden, maar we wilden Club Brugge echt uitschakelen… ”

Bestuur

Vanhaezebrouck vindt het tekort aan spelers een fout van het bestuur: “Je moet zoiets kunnen opvangen. Er zijn nog ploegen zoals Genk en Union die verschillende spelers missen, maar dan moet je een brede kern hebben om dat op te vangen!”

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024