Club-supporters lovend voor verdediger: “Duizend keer beter dan Dolberg!”

Zaterdag 27 januari 2024 - 21:33   I   door Redactie

Charleroi en Club Brugge staan vanavond tegenover elkaar. Bij rust staat het 0-3 in het voordeel van Blauw-Zwart, en de Club-supporters zijn dan ook lovend voor doelpuntenmaker Brandon Mechele.

In minuut 12 opende Mechele, na een lange inworp van Meijer, de score voor Club Brugge. Met zijn linker legde hij de bal netjes in de verste hoek, waardoor Charleroi-doelman Pierre Patron kansloos was. Een echt spitsendoelpunt, zo denken ook de Club-supporters erover.

“Waarom staat die al heel zijn leven in de defensie te klooien, het is godbetert een rasechte topspits,” klonk het bij deze Club-supporter, die duidelijk in de wolken is met de prestaties van Mechele.

Hiernaast prijzen de Club-fans ook het doorzettingsvermogen van Casper Nielsen. Hij scoorde de 0-2 na een mooie loopactie waarbij hij de doelman voorbijliep.

Het wordt afwachten of Charleroi in de tweede helft nog wat weerstand kan bieden, en Blauw-Zwart zo nog kan laten zweten. Anders springt Club naar de derde plek, en komt het terug wat dichter bij een potentiële eerste plek.

Poll: Is Club Brugge momenteel een titelkandidaat?