Verbroedering Geel pakt uit met stevige transfer

Verbroedering Geel pakt uit met stevige transfer
Maandag 29 januari 2024 - 08:45   I   door Redactie

Verbroedering Geel blijft werk maken van het nieuwe seizoen. Zo heeft de Kempense club haar tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen aangekondigd.

Geel haalde Raf Hannes al weg bij Lille en kaapt nu ook Toon Opdekamp weg bij Eendracht Termien. Deze opmerkelijke transfer onderstreept toch wel de ambities van Geel.

Opdekamp is namelijk een absolute sterkhouder bij Termien, dat in de reeks van Geel (derde nationale) aan de leiding staat. Pikant detail: Opdekamp scoorde zondag nog tegen Geel de 1-0. Termien won de wedstrijd vlot met 3-0.

De 25-jarige middenvelder speelt al sinds 2018 bij Termien. Hij groeide eruit tot een onmisbare schakel, maar kiest nu dus voor het project van Geel. De Kempense club maakt er na de recente overname geen geheim van snel hogerop te willen.

Zoals we al een tijdje geleden al aankondigden, is amateurclub Verbroedering Geel in handen gekomen van Rabona, het bedrijf achter Voetbal24. Voortaan doen wij het zelf en kan al het nieuws uit de club, voor en achter de schermen, bij ons gevolgd worden.

Poll: Vind jij dit een goeie transfer?

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024